Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

GİTAR GÜNLERİ KÜÇÜKÇEKMECE’DE BAŞLADI

 

Küçükçekmece Belediyesi Müzik Akademisi 5’inci yılını, ‘Küçükçekmece Gitar Günleri’ ile kutluyor. Bu kapsamda Küçükçekmecelilerle buluşan Doğan Canku ile Moyano Trio Küçükçekmecelilere  müzik ziyafeti sundu.

Küçükçekmece Belediyesi Müzik Akademisi’nin düzenlediği konserlerde Küçükçekmeceli sanatseverlerle bir araya gelen Moyano Trio (Ricardo Moyano) ile Doğan Canku sergiledikleri performanslarla göz doldurdu.


BÜLENT ECEVİT’TEN AŞIK VEYSEL’E MÜZİK ZİYAFETİ

Atakent Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen konserde, Türkiye’nin en önemli gitar virtüözlerinden Doğan Canku, Küçükçekmecelilerle buluştu. Canku konserde, kendi parçaları ‘Yaşamak Güzel ve Geçen Günler’ i, kendi bestelediği Bülent Ecevit’in ‘Takalar’ şiirini, Aşık Veysel’ den ise ‘Benim Sadık Yarim Kara Topraktır’ ı, ünlü Azeri türküsü Ayrılık’ ı okudu. Doğan Canku ölmeden önce Aşık Veysel’le tanışma fırsatı bulduğunu, her konserinde mutlaka Aşık Veysel’i andığını söyledi.  Doğan Canku, başarılı performansıyla ise Küçükçekmecelilerin gönlünde taht kurmayı başardı.

YEREL EZGİLER HAYAT BULDU

Küçükçekmece Belediyesi Müzik Akademisi’ndeki konserde ise, Arjantin, Brezilya ve Küba’dan yerel ezgileri gitarla icra eden Moyano Trio-Ricardo Moyano, izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Emir Can Başar ve Tunç Kardeşler’ in de gitarlarıyla eşlik ettiği Moyano Trio’yu Küçükçekmeceliler de nefeslerini tutarak izledi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183