Öne Çıkanlar küçükçekmece belediyesi Haber kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS

Bu haber kez okundu.

Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Ümit Dündar‘dan selam var

  Azerbaycan Silahlı Kuvvetlerinin kuruluşunun 99. yıl dönümü dolayısıyla Azerbaycan'ın Ankara Büyükelçisi Faig Bağırov'un ev sahipliğinde Büyükelçilik’te düzenlenen resepsiyona katılan  Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Ümit Dündar, resepsiyonda karşılaştığı Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu Genel başkan Yardımcısı Gazeteci Serdar Ünsal ile Iğdırlılara selam gönderdi.

          Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Ümit Dündar, Iğdır da güzel anılarım oldu . Iğdırlılar Hudut bekçileridirSerhaddımızı bekleyenfedakar insanlardır Yüreği vatan, millet , bayrak sevgisi ile dolu olan Iğdırlılara sevgi ve selamlarımı gönderiyorum.”dedi .

                Resepsiyona Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu adına onursal genel başkan Yücel Artantaş, Genel başkan yardımcısı Serdar Ünsal,Genel sekreter Mehmet Gıyas Azeritürk de davetli olarak bulundu.

 

Ek alanı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183