Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu gelecek sıcak gelişme gündem haber

Bu haber kez okundu.

GENÇ KALEMLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

 

Küçükçekmece Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü desteğiyle, Gülten Özaydın Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde bu yıl 4. düzenlenen ‘Genç Yazarlar Öykü Yarışması’nın ödülleri sahiplerini buldu.

Gülten Özaydın Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenen ödül törenine, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Besim Müftüoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Çubuk, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

6 ÖYKÜ DERECEYE GİRDİ

 

İstanbul genelinde ilkokul ve ortaokul kategorilerinde düzenlenen yarışmaya toplamda 439 eser katıldı. 10 öykü mansiyon ödülü kazanırken, 6 öykü ise dereceye girdi. Dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. Üçüncü olan öykü bin TL, ikinci olan öykü 2 bin TL, birinci olan öykü ise 3 bin TL para ödülü ile ödüllendirildi.

 

“EĞİTİMİ DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

 

Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Besim Müftüoğlu, genç kalemleri tebrik ederek, “ Amaç, gençleri sanata, edebiyata bir nebze olsun yaklaştırmaktır. Bizler gençleri iyiye, güzele teşvik edecek her türlü çalışmada Küçükçekmece Belediyesi olarak destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

“ÖYKÜLERİ KİTAP HALİNE GETİRDİK”

 

Okul Müdürü Ertuğrul Özkaya, “Genç arkadaş sen de öykünü yaz, diyerek çıktığımız bu yolda pek çok genç kaleme cesaret verdiğimiz için mutluyuz. Küçükçekmece Belediyemiz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bize destek verdikleri için teşekkür ederim. Öğrencilerimizin öykülerini onlara sürpriz yaparak bir kitap haline getirdik. Öğrencileri teşvik etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

“MOTİVE OLDUM”

 

Lise kategorisinde birinci olan Hüdanür Özçelik, yazmayı çok sevdiğini ifade ederek, “ Yazmak benim için araç değil, amaçtır. ‘Akıllı Bir 21. YY Delisi’ isimli öykümle birinci oldum. 12. Sınıfım. Zorlu bir dönemden geçerken, bu ödül beni motive etti.  Emeği geçenlere teşekkür ederim” diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183