Öne Çıkanlar küçükçekmece belediyesi Haber kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS

Bu haber kez okundu.

GENÇ ESENYURTLULAR PLATFORMU KADIOĞLU İLE BULUŞTU

 Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen programa Necmi Kadıoğlu’nu dinlemeye gelen yüzlerce platform üyesi genç, Başkan Kadıoğlu’na yoğun ilgi gösterdi.


Gençler Referandum için buluşuyor programında gençlere hitap eden Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu referandum ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi hakkında bilgi verdi. Başkan Kadıoğlu, “Bu sistemle inşallah vesayet gidecek ve bir efendi gelecektir. O efendi de milletimizdir. Millet seçecek, millet onay verecek ve millet bu sistemi yenileyecek.



Bizim ülkemize bir daha el atmasınlar diye bu sistemin değişmesi gerekiyor. Sadece milletin olduğu bir yönetim getiriyoruz. Bundan sonra artık siz istediğiniz zaman bu ülkede darbe yapamayacaksınız. Bu milletin tam yetkiyle devleti yöneteceği son tarih 16 Nisan’dır. Bundan başka şansımız yok, ülkemize toprağımıza gelecek nesillerimize yazık olmasın” dedi. Başkan Kadıoğlu konuşması sonrasında gençlerin sorularını yanıtladı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183