Öne Çıkanlar dış cephe boyamaları yan fülüt ezgi bulut halay

Bu haber kez okundu.

Gazeteciler Çatalca’da Buluştu

 

ÇATALCA- Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, her yıl olduğu gibi bu yılda 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla İstanbul Gazeteciler Derneği’ni (İGD), Karamandere Gizemli Vadi Tesisleri'nde ağırladı. Sansürün kaldırılışının yıl dönümünde Çatalca Karamandere’nin eşsiz doğasında buluşan gazeteciler ve aileleri hep birlikte doyasıya bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

İstanbul’un incisi Çatalca’nın Karamandere’de bayramlarını kutlayan gazeteciler, Çatalca Belediyesi tarafından sağlanan servisle bölgeye ulaştı. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın il dışında olması sebebiyle Başkan Yardımcısı Erhan Güzel ve Basın Birimi tarafından karşılanan gazeteciler doğayla iç içe bir gün geçirmenin tadını çıkardılar. Konuklar arasında duayen gazeteci Yalçın Bayer ve İstanbul Medya Başkanı Ali Rıza Yıldız'da yer aldı.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Güzel yaptığı konuşmada basın mensuplarını bu yılda Çatalca’da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederken, İstanbul Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Mert ise  Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya gazetecilere verdiği değer ve böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmasından dolayı teşekkürlerini sundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183