Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi GÜNDEM Son dakika son dakika haber

Bu haber kez okundu.

Festival Hazırlıkları Tamamlandı

 

BÜYÜKÇEKMECE- Ekipler, bu yıl 19’uncusu düzenlenecek festivale katılacak konukların herhangi bir sorunla karşılaşmaması adına aylar öncesinden hazırlıklarına başlamıştı. Halk konserleri, ülkelerin halk dansları gösterileri, sanatsal etkinlik ve sergilerin yoğun olarak gerçekleştirileceği Kültürpark ve Kemal Sunal Amfi Tiyatro çevresinde denetimlerde bulunan Başkan Akgün, her yıl olduğu gibi bu yıl da kusursuz bir festival için denetimlerini yaptı.


 

‘HERKESİ DAVET EDİYORUZ’

 

Festival etkinlik alanlarının dünyanın en iyi kültür ve sanat festivaline yakışır şekilde baştan sona düzenlendiğini belirten Akgün; "Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali sadece Büyükçekmeceyi değil, ülkemizi dünyada temsil eden prestijli bir değer. Çok dikkatli olmak zorundayız. Büyükçekmece Belediyesi olarak hazırlıklarımıza aylar öncesinden başlayıp, tüm konuklarımızın unutamayacağı bir etkinlik programı ve festival alanı hazırladık. Herkesi, 19. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin bir parçası olmaya ve unutulmaz anları birlikte yaşamaya davet ediyoruz"şeklinde konuştu.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183