Öne Çıkanlar belediye Haber kağıthane spor merkezi Esnaf Odası küçükçekmece belediyesi

Bu haber kez okundu.

FATİH VATANSPORKADINLARI YENİ SEZONA ‘MERHABA’ DEDİ!

  Açılışta Vatan Spor Kulübü Başkanı Suat Özcan, Yönetim kurulu üyeleri Seda Kurman, Binnur Ceyhan, Nihal Erk, Emin Kısa, Namık Ayanoğlu, Teknik heyetten Ali Haydar Şahin ve Fatma Gültekin, Fatih Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Gökhan Ceylan,futbolcular ve taraftarlar hazır bulundu.
Fatih Vatan Spor Kulübü Başkanı Suat Özcan, yaptıkları transferlerle hedeflerinin bu yıl 1. Lig olduğunu söyleyerek bir konuşma yaptı. “Önemli olan kızlarımıza sahip çıkmak” diyen Özcan, sevgi, saygı ve özveri ortamında şampiyonluğun geleceğine inancının tam olduğunu belirtti.
Yönetim kurulu arkadaşlarıyla beraber, kulüplerine ve sporcu kız çocuklarına desteklerinin sonuna kadar devam edeceğini ifade eden Fatih Spor Kulübü Başkanı Suat Özcan, yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarıYaşar Kara, Hasan Büyükdoğan, Seda Kurman, Nihal Erk, Bünnur Ceyhan, Emin Kısa, Namık Ayanoğlu ve Hocaları Ali Haydar Şahin ile Fatma Gültekin’e teşekkür ederek, tüm Fatih ve İstanbul halkını sporculara alkışlarıyla destek veremeye davet etti.
Alt Yapı ile ilgili teknik bilgileri Yönetim Kurulu Üyesi Emin Kısa’da, yeni sezona 4 kulvarda katılacaklarını söyledi. U-13, Yıldız Kızlar, Genç Kızlar ve A Takımı ile birlikte, Erkek Genç Basketbol olarak 52 sporcu ile liglere katılacaklarını ifade etti.
Başkan Vekili Yaşar Kara ve Başkan Yardımcısı Hasan Büyükdoğan, 2016-2017 sezonu ve yeni transferler hakkında bir açıklama yaparak hazırlıklarına 4 aydan beri devam ettiklerini belirterek,“Hedeflerimize ulaşmak konusunda kararlılığımız transferlerimizden de bellidir” diyerek, sporcu kardeşlerine inançlarının tam olduğunu belirttiler
.
KUTU
TRANSFERLER...
Mevlüde Öztürk: Ataşehir Belediye
Duygu Yıldız: Trabzon İdman Ocağı
Fatma Ataş: Sakarya Spor
Cansel Gözüaçık: Maltepe 1453
ŞilanAykoç: Galatasaray
Cansu Başkan: Galatasaray
Damla Karavuş: Galatasaray
Sema Çelik: Galatasaray
Rukiye Çiçek: Galatasaray
Demet Ocak: Galatasaray
Altun Sancar: Galatasaray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183