Öne Çıkanlar Kabak çekirdeği Kentsel dönüşüm Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

“Fatih Halkı ‘TAMAM’ Diyor”

 

FATİH- 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilleri seçimleri dolayısıyla ilçedeki çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten CHP Fatih İlçe Başkanı Soner Özimer, ‘Seçimler dolayısıyla açtığımız seçim irtibat bürolarımızda, saha çalışmalarımızda ayrıca ilçede düzenlediğimiz ve binlerce Fatihli hemşerilerimizi ağırladığımız iftar programlarımızda gördük ki halkımız da ‘Artık Tamam’ diyor’ şeklinde konuştu.

YOĞUN KATILIM

CHP Fatih İlçe Başkanlığı, 24 Haziran’da gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilleri seçimleri için ilçenin birçok mahallesinde seçim irtibat büroları açarken, Ramazan ayı dolayısıyla Kariye Parkı ve Şehremini Meydanı’nda düzenlenen iftar sofralarında binlerce vatandaşla buluştu. CHP Fatih İlçe Başkanı Soner Özimer, CHP Grup Başkanvekili Kazım Akşahin, ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Esel, gençlik kolları ve partililerin katıldığı etkinliklere ayrıca CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayları Derya Şentürk, Yüksel Mansur Kılıç, Burak Kaan Yılmazsoy, Canan Sezenler, Ferhat Epözdemir de eşlik etti. 


‘CHP KAZANACAK’

Etkinlikler sırasında görüşlerini aldığımız CHP İlçe Başkanı Soner Özimer, çalışmalar sırasında Fatihlilerin büyük bir teveccühle karşılaştıklarını ve seçimlerde partilerinin en yüksek oyu alacağını söyledi. Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnceyi, tüm Türkiye’nin Cumhurbaşkanı yapmak ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarıyla halkı buluşturmak için seferber olduklarını belirten Özimer, ‘İnanıyoruz ki 24 Haziran akşamı halkımız adalet için, hak için, özgürlük ve demokrasi için, laiklik için ‘Artık Tamam’ diyecek ve ülkemizin üzerine çöken kara bulutları dağıtacak’ diye konuştu. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183