Öne Çıkanlar Haber kağıthane spor merkezi Esnaf Odası belediye YGS

Bu haber kez okundu.

Eyüpsultan Kudüs için birleşti

 Eyüp Sultan Camii meydanında Cuma namazı sonrası yapılan basın açıklamasına Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın ile birlikte AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Gençlik Kolları Başkanı Taha Ayhan, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Basın açıklaması öncesi Eyüpsultanlılara hitap eden Başkan Remzi Aydın; “Burada bir duruş sergiliyoruz, bir tavır ortaya koyuyoruz. Bu zulme, bu haksızlığa, insanlık dışı bu davranışa bugün dur diyoruz, dur deme irademizi açıklıyoruz. Bugünden sonra da İnşallah feraha kavuşuncaya kadar bu duruşumuzu devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.



‘HOŞGÖRÜ İLE KARŞILANAMAZ’

AK Parti İstanbul Milletvekili Bürge de yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Kudüs kutsaldır, Mekke, Medine, İstanbul, Mescid-i Nebevi kutsaldır, Mescid-i Haram bir Müslüman için kutsaldır. Mescid-i Aksa da bir o kadar kutsaldır. Müslümanın kutsalına, Müslümanın namusuna, Müslümanın şerefine uzanacak olan dil, uzanacak olan el Müslümanlar tarafından hoşgörüyle karşılanamaz. Müslümanlar bu haksızlık karşısında dilsiz şeytanlık yapamaz. Bu mesele bir şeref meselesidir. Bu bir siyasi meselesi değildir, bu Müslümanın haysiyeti ve şerefidir. Müslüman ayağa kalkmıştır, ABD'nin bu sözü yerde kalacaktır, İsrail'in hevesi kursağında kalacaktır. Allah Nurunu yer yüzünde tamamlayacaktır. Bunun önünde hiçbir güç duramayacaktır. Kudüs'ün Müslümanların baş şehri oluncaya kadar intifaya devam inşallah"


‘ALLAH MUVAFFAK KILSIN’

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Gençlik Kolları Başkanı Ayhan ise şöyle konuştu; “Bugün buradan verdiğimiz ses, bugün burada yaptığımız kıyam, inanıyorum ki tarihte çok anlamlı bir yere sahip olacaktır. Biz şunu biliyoruz; Kudüs, Filistin özgür olacaktır. Zalimlik yapanlar, bu zulme aracı olanlar, onlarla iş birliği yapanlar yok olup gidecek. Firavunlar varsa bir Musa gönderilecektir, Nemrutlara İbrahim gelecektir, haçlılar varsa onlara karşı Kılıç Arslan gelecektir, Keykubat gelecektir, Kanuni gelecek onların izini tozunu silecektir. Biz bugünün Fatihleri, Kanunileri, Selahattinleri olmaya talibiz. Allah bu mücadeleyi muvaffak kılsın”

Kent YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183