Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

EYÜP BELEDİYESİ’NDEN SEVGİ İZİNE DESTEK!

 Eyüp Belediyesi’ne, engelli ailelerin yaptığı talep doğrultusunda "Sevgi İzi" projesi hayata geçirildi. Eyüp Belediyesi, ilk olarak Eyüp'te yaşayan engelli bireylere Sevgi İzini Engelliler Sürekli Eğitim ve Rehberlik Merkezinde dün düzenlediğidi bir etkinlikte başlattı. İlçedeki engelli vatandaşların kaybolmaması için kollarına kimlik bilgileri bulunan numaraların kalıcı yapıldığı Sevgi İzi sayesinde aileler kaybolan çocuklarına kısa sürede ulaşabilecek.

Şeker Hayat ve ESER'in özel öğrencileri için düzenlenen Sevgi İzi etkinliğine Müge Anlı da katıldı. Projeyi ilk olarak başlatan ünlü sunucu Müge Anlı da dövme yapılan çocuklarla yakından ilgilenerek kendileriyle ve aileleri ile hatıra fotoğrafı çekildi.

EYÜP BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Müge Anlı, "Sevgi İzi Projemiz 7 ay önce başladı. Eyüp Belediyesine emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ailelere de teşekkür ediyorum çünkü onlar sevdiklerini korumak için her türlü çareye başvuruyor. Sevgi İzinin bu kadar büyüyeceğini tahmin etmemiştim. Şu an 24 bini aşmış durumdayız. Hem ülkemizde hem yurt dışında kaybolma riski yüksek gruptaki 24 bin vatandaşımız sol bileğine Sevgi İzi yaptırıyor. Hem vatandaşlarımız hem sosyal kurumlar bu konuda çok bilinçli. Eğer yolda kaybolduğunu düşündüğünüz biri varsa lütfen sol bileğinin üzerine bakın. Sevgi İzi görürseniz de hemen bizi arayın. Bu çok kısa sürede insanların ailelerine kavuşmalarını sağlayacak. Başlarına bir şey gelmemesi için bu kısa süre o yüzden çok önemli. İnsanın bir yakını kaybetme korkusu kadar büyük bir korku olamaz" diye konuştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183