Öne Çıkanlar Haber kağıthane spor merkezi Esnaf Odası küçükçekmece belediyesi belediye

Bu haber kez okundu.

Ev Hanımları Yazar Oldu

 BAĞCILAR-Hayatımı yazsam roman olur” diyen kadınlar için Bağcılar Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Şefkatli Kalemler Öykü Yazarlığı” meyvelerini verdi. Engelliler Sarayı’nda gerçekleştirilen kursa katılan ve çoğu ev hanımı olan 20 ile 70 yaş arasındaki 14 kadın 3 ay süren eğitim sonunda 17 öyküden derlenen “Bizim Öykülerimiz” isimli kitabını çıkardı. Kitabın tanıtımı için özel bir program düzenlendi.

“NE GEREKİYORSA YAPARIZ”

Açılış konuşmasını yapan İlçe Kaymakamı Mustafa Eldivan, “Bu tür projelerin devam etmesini istiyorum. Çünkü toplum olarak sözlü kültüre önem veriyoruz. Kalemimiz değil dilimiz güçlüdür maalesef. Hep aklımıza yazmaya çalışıyoruz. Bunların artık yazıya dökülmesi zamanı geldi de geçiyor diye düşünüyorum. Bu projeyi gerçekleştirenleri tebrik ediyorum” dedi.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da “Medeni cesaretini göstererek böyle bir projede yer alan kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Bizler hayatın her alanında önceliklerin içinde gördüğümüz kadınlarımızı sürekli sevgi ve saygıda ön planda tutmanın bizim inancımız gereği olduğunu düşünüyorum. Şefkatli kalemler atölyesine katılan tüm hanımefendileri tebrik ediyorum. Yeter ki bir şeyler düşünsünler bunu hayata geçirme noktasında ne gerekiyorsa yaparız” diye konuştu.

Kent YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183