Öne Çıkanlar kent yaşam kartal belediye Haber göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

ESNAF ODALARI TOPLANTISI KARTAL’DA GERÇEKLEŞTİ

 

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa FehmiOkay’ın başkanlığında düzenlenen toplantıya; Kartal Belediyesi Meclis üyesi Av. Perihan Sevim, Kartal Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Adem Etirli, Kartal Şoförler ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Fikret Çelik, Kartal Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Esnaf Odası Başkanı Erol Demirci, Kartal Pazarcılar Odası Başkanı Mete Poyraz, Kartal Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Hamit Çiftçi, Fırıncılar Sendikası Kartal Temsilcisi Yaşar Tüylüoğlu, Kartal Oto Sanayi Sitesi Başkanı Hüseyin Demirhan,Kartal Belediyesi Birim Müdürlerinden; Ruhsat ve Denetim Müdürü Funda Aydoğan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nur Gülmez Bel, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dr. Dilek Kars katıldı.

 

Toplantıda; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay, belediye olarak esnaf odaları ile beraber işbirliği içinde çalıştıklarını söyleyerek, karşılıklı fikir alışverişinde bulunmanın önemine değindi. Kartal halkına yönelik hizmetlerin ve çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Başkan Yardımcısı Okay, “Sayın Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde; muhtarlarımız, oda başkanlarımız, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve halkımızla görüşerek, fikir alışverişinde bulunuyoruz. Çözüm önerileri geliştirerek Kartal’da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Fikir alışverişinde bulunduğumuz toplantılarımız sonrasında da çözüm odaklı çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz.” diye konuştu.

 

Oda Başkanları da bugüne kadar ilk kez bir belediyenin kendileri ile toplantı düzenleyerek örnek bir uygulama gerçekleştirdiğini ifade etti. Oda Başkanları ortak bir platformda birleşerek gerçekleştirdikleri bu toplantılar ile başta Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz olmak üzere Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay ve birim müdürlerine teşekkür etti. Kartal’da yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini ve takdirle karşıladıklarının da altını çizdiler.

 

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183