Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

Eskam'la İş Sahibi Oldular

 

İşsizlere iş bulmak amacıyla Esenler Belediyesi tarafından kurulan Esenler Belediyesi Kariyer Merkezi (ESKAM), Esenlerli işsizleri iş sahibi yapmaya devam ediyor. Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen mülakat ile adaylar iş sahibi olmak için ter döktüler. Mülakata, ESKAM Sorumlusu Mustafa Bozkurt ve ESKAM yetkilileri katıldı.

 485 KİŞİ İŞ SAHİBİ OLDU

İstanbul Havalimanı’nda temizlik, lojistik ve vale hizmeti verecek personel alımı mülakatları, sabah saat 10.00'da başladı. 5 saat süren mülakatların ardından işe alımlar gerçekleşti. Mülakatlara 939 kişi katılırken, 40 kişi lojistik, 40 kişi vale ve 405 kişi temizlik bölümlerinde toplamda 485 kişi istihdam edildi. Mülakatlara katılarak işe alınan personellerin bir hafta 10 gün içerisinde işe alımları gerçekleşecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183