Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

ESENYURT’TA ZEYTİN DALI HATIRA ORMANI  DENETİMLİ SERBESTLİK HÜKÜMLÜLERİ AĞAÇ DİKTİ

 Denetimli serbestlik hükümlüleri Esenyurt’ta oluşturulan Zeytin Dalı Hatıra Ormanı’na 400 fidan dikti.

Esenyurt Belediyesi ve Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nün Alkop Sanayi Sitesi yanındaki alanda ortaklaşa düzenlediği Zeytin Dalı Hatkıra Ormanı’na düzenlenen törenle ağaç dikildi.

Açılışa Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Sırrı Topluyıldız, hakim ve savcılar ve belediye personeli ile denetimli serbestlik hükümlüleri katıldı. Protokol konuşmaları ile başlayan tören plaket takdimi ile devam etti. Ardından protokol üyeleri ile denetimli serbestlik hükümlüleri birlikte fidan dikti. Toplan 400 adet çam fidanının denetim serbestlik hükümlüleri tarafından dikilen hatıra ormanına 2 tane de zeytin ağacı protokol üyeleri tarafından dikildi. 
Törende bir konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, “Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığımız ile ortak hareket ederek denetimli serbestlikten faydalanan kardeşlerim ile beraber bir hatıra ormanı yaptık. İsmini de Zeytin Dalı koyduk. Bu Ağaç dikim organizasyonunu adli personelimiz ile birlikte yapmaktan gurur duyduk. Bu organizasyonun içinde hükümlü diyebileceğimiz denetimli serbestlikten yararlanan kardeşlerimizin de bu işin içinde olması bizleri ayrıca mutlu ediyor” dedi. 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183