Öne Çıkanlar kent yaşam kartal belediye Haber göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

Esenyurt’ta Ramazan Bereketi

 

ESENYURT- Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Yeşilkent Mahallesi sokak iftarına katıldı. Alatepe mahalleli ile birlikte iftar açtı. Alatepe, Ramazan ayında hizmetlerin artacağını belirterek “ Bu ay bereketiyle geldi. Bu ay içinde 7-8 inşaatın temelini atacağız.  5 tane bitmiş caminin de açılışını yapacağız. Ramazan ayında 12-13 civarında temel atma ve açılış yapacağız.” dedi.

 

‘VATANDAŞIN TALİMATLARINI ALIYORUZ’

 

Alatepe, Ramazan ayının kardeşlik ve birlik duygusunun arttığına dikkat çekerken “  Bu ramazanda her akşam 3 iftara katılıyorum. Bütün davetlere yetişmeye gayret ediyorum. Sahurda da Turgut Özal Stadı yanındaki etkinlik alanında vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bu şekilde ilçedeki tüm vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Geceleri de belediyenin etkinlik alanlarında da düzenlediği çeşitli kültürel aktivitelere katılıyoruz. Biz göreve geldiğimizde vatandaşımızın emrindeyiz dedik. Bu doğrultuda  bu ziyaretlerle vatandaşlarımızın talimatlarını alıyoruz ve onları yerine getirmek için çalışıyoruz” diye konuştu. 

 

Kent YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183