Öne Çıkanlar Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü İsrafil Köse Kabak çekirdeği güngör karakoç Kentsel dönüşüm

Bu haber kez okundu.

Esenyurt’ta meclis toplantısı

 

Gündeme dair açıklamalar yaparak konuşmasına başlayan Alatepe, Esenyurt’ta bulunan riskli yapılar ile ilgili “ Riskli yapılar ile ilgili yapılacak düzenlemeler Kentsel Tasarım Müdürlüğümüz tarafından kanunla düzenlenen yasalara, maddelere uyumlu olarak yapılacaktır. Belediyemiz mülkiyetinde bulunan kamu alanları hakkında sizlerden yetki alarak gerekli düzenlemeleri hak ettiği biçimde yeniden uygulama yapacağız. 28 Şubat itibari ile ilçe genelinde hiçbir tane seyyar satıcı kalmayacak. Fakat onlarında mağdur olmasını istemiyoruz. Esenyurt’taki kapalı pazarlarımızın uygun olduğu günlerinde bu seyyar esnaflarımıza yer vererek onların mağdur olmalarını engellemiş olacağız” ifadelerini kullandı. Belediye Başkanı Alatepe diğer gündem maddeleri ile göreve geldiği süre içinde planladığı çalışma ve uygulamalar hakkında meclise bilgi verdi. Meclis gündem maddeleri okunarak ilgili komisyonlara oy birliği ve oy çokluğu ile havale edildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183