Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Esenyurt’ta konutun doğru adresi

  Niteliikli ve yaşanabilir konut ihtiyacını karşılamak için kurulmuş olan, Türkiye’nin ilk ve tek Emlak Radyosu’nu bünyesinde bulunduran Fuar Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Yalçın, basın mensuplarına özel kahvaltılı toplantı gerçekleştirdi. Esenyurt’ta gerçekleştirilen toplantıya basın mensupları yoğun ilgi gösterdi.




YALÇIN: 2017 YILINDA 20 ŞUBEYE ULAŞMA HEDEFİMİZ VAR
Toplantıda konuşma yapan Fuar Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Yalçın, müşteri memnuniyetini ön planda tutan konut ve iş yerleri yaptıklarını belirterek, sektöre uzun yıllar boyunca emek verdiğini ifade etti. Yalçın, Fuar Yapı olarak 2017 yılında hedeflerinin 50 şubeye ulaşmak olduğunu da sözlerine ekledi.
Yalçın, alım gücü az olan insanların hayatları boyunca biriktirdikleri para ile aldıkları evin çok önemli bir değer olduğunun altını çizerek, “Kişiler huzurlu ve mutlu olabilmek için karşılarında güvenilir bir kurum görmek isterler. Biz Fuar Yapı olarak Esenyurt’ta ve Esenyurt insanına yabancı olan kişilerin emlak sektöründe fahiş fiyatlarla sattıkları ev satışlarının önüne geçmek ve insanlara daha kaliteli hizmet sunabilmek bilinci ile hareket edeceğiz” şeklinde konuştu.

TÜRKİYE’NİN İLK VE TEK EMLAK RADYOSU: 96.0 FUAR FM
Fuar yapı bünyesinde bulunan ve Türkiye’nin ilk emlak radyosu olma özelliği taşıyan Fuar Radyo’nun koltuğunda aynı zamanda Gayrımenkul Uzmanı olan Harun Sevinç bulunuyor. Genel Yayın Yönetmenliği’ni ise Hakan Gezen’in yaptığı radyo yayını, 96.0 frekansında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183