Öne Çıkanlar Don Ve Buzlanma İNSANI İMAMOĞLU: KÜÇÜKÇEKMECE METRO HATLARININ MERKEZİNDE OLACAK Sultangazi Belediye Başkanı Dursun Liseli Gençlerin Mezuniyet Mutluluğuna Ortak Oluyor Yalçın Akdoğan

Bu haber kez okundu.

Esenyurt’ta Harç İndirimine Devam

 

Esenyurt Belediyesi tarafından 3 ay süreliğine başlatılıp 31 Aralık 2018 tarihi itibarıyla sonlanan ve Ocak ayında da sürdürülen  imar, iskan ve ruhsat harcı indirimi, 11-28 Şubat tarihleri arasında yüzde 15 oranında yeniden uygulanacak.

Esenyurt Belediyesi Meclis Toplantısı’nın şubat ayı ikinci oturumu Meclis Salonu’nda gerçekleşti. Mecliste gündeme alınan imar, iskan ve yeni işyeri ruhsat harçlarına yüzde 15 oranında indirim yapılması maddesi kabul edildi. Toplantıya başkanlık yapan Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, 3 ay süreyle yapılan yüzde 30’luk indirimin geçen yılın Aralık ayı sonu itibarıyla bittiğini hatırlatarak, “Vatandaşlarımızın memnuniyetini kazanan bu uygulama geçen ayki mecliste CHP grubuyla ortak aldığımız  kararla 10-31 Ocak tarihleri arasında yüzde 20 oranında devam etmişti.  Vatandaşlarımızın bu uygulamaya yoğun rağbet göstermeleri üzerine bu ayki meclis toplantısında da indirimi yüzde 15 olarak devam ettirme kararı alındı. 11-28 Şubat tarihleri arasında uygulanacak karar mecliste bulunan Ak Parti ve CHP’li üyelerin ortak kararıyla gündeme alındı ve oybirliğiyle kabul edildi” diye konuştu.  Daha sonra yapılan oylamayla gündemdeki diğer maddeler de kabul edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183