Öne Çıkanlar Galatasaray ibb FENERBAHÇE İklim Değişikliği Süreçleri Çalışmaları İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Bu haber kez okundu.

ESENYURT BELEDİYESİ’NDEN GİRESUNLULARA DEV HİZMET!
 Esenyurt Belediyesi, memleket hasreti çeken vatandaşları düşünüp dernek faaliyetlerini yürütebilmeleri için kültür evleri açmaya devam ediyor. 30 büyük ilin kültür evini açma hedefini koyan Esenyurt Belediyesi bu kapsamda 19’ncu kültür Evi’ni Giresunlulara açtı. Açılışa yoğun katılım gösteren Giresunlulara ait yöresel lezzetler de Kültür Evi açılışında ikram edildi. Kültür Evi’nde düzenlenen açılışın ardından Esenyurt Turgut Özal Stadyumu’nda yapılan organizasyonla şölene devam edildi. Konser ve çeşitli etkinliklerin düzenlendiği programa Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve beraberindeki vatandaşlar yöresel ‘Otçu Göçü’ yürüyüşü yaparak katıldı. Stadyumda vatandaşlar Gizem Kara'nın seslendirdiği parçalara eşlik ettiler.

 

“MEMLEKET HASRETİMİZİ GİDERECEK”

Konuşmasına Giresun’u anlatan şiir ile başlayan Esenyurt Giresunlular Dernek Başkanı Abdurrahman Ada, “ Esenyurt’umuzunŞehrül Emin’i Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu, kültürümüzü burada da yaşayalım ve yaşatalım diye bizlere Giresun Kültür evini hizmete açtı. Siz Giresunluhemşerilerimizle birlikte burada örf ve adetlerimizi devam ettireceğiz. Memleket hasreti çeken hemşerilerim bir nebze de olsa burada memleket özlemini gidermiş olacaktır. Kültür evimizin yapımında emeği geçen başta Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu olmak üzere çaba gösteren tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Kültür evimiz hepimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183