Öne Çıkanlar ibb İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu haberler gelecek

Bu haber kez okundu.

ESENLER ATATÜRK’Ü ANDI

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 80’inci yıldönümünde tüm yurtta olduğu gibi Esenler’de de anıldı.  Dörtyol Meydanı’nda bulunan Atatürk büstüne çelenk sunumuyla başlayan anma töreninde Atatürk için saat 09.05’te, iki dakikalık saygı duruşuna geçildi ve ardından İstiklal Marşı okundu. Anma töreninde, Esenler Kaymakamlığı adına İstanbul Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu, Garnizon Komutanlığı adına Binbaşı Mustafa Figen ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu Atatürk büstüne çelenk bıraktılar.

ÖĞRENCİLERDEN 10 KASIM GÖSTERİLERİ

Esenler Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği programla devam eden Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde de bir program gerçekleşti. Menderes Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı “Bir Ömrün Hikayesi Mustafa Kemal” adlı oratoryo salonu dolduran herkesin büyük beğenisini topladı. Esenlerli öğrenciler okudukları şiirler, tiyatro gösterileri ve söyledikleri türkülerle Atatürk'ü andılar. 10 Kasım ile ilgili ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmaları kapsamında dereceye giren öğrencilere programın sonunda hediyeleri verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183