Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme heyecan memur Türkiye Atletizm Federasyonu nikah sarayı

Bu haber kez okundu.

Engellilerin yüzü bu kampla gülecek

 Maltepe Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği “Engelsiz Yaz Kampı”, 23-28 Eylül tarihleri arasında Kuşadası’nda yapılacak.



İlçede yaşayan engelli vatandaşlar ve ailelerinin tatil yapmalarını sağlamak için kamp düzenleyen Maltepe Belediyesi’nin bu yılki “Engelsiz Yaz Kampı”, 23-28 Eylül tarihleri arasında Kuşadası’nda gerçekleştirilecek. Muhtarlıklar ve sivil toplum kuruluşlarının katkılarıyla, belediyenin etkinliklerine gidemeyen, her yaş ve her tür engel grubundan vatandaşın katılacağı kampta, sağlık ve ilk yardım ekipleri de hazır bulunacak. Denize sıfır bir otelde yapılacak kampa, 50 engelli vatandaş ve aileleri katılacak. Kamp boyunca, çeşitli animasyon gösterileri, eğlence ve şovlar düzenlenecek. (21.09.2017)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183