Öne Çıkanlar kent yaşam kartal belediye Haber göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

ENGELLİLER, METİN ŞENTÜRK KONSERİYLE DOYASIYA EĞLENDİ

Bayrampaşa Belediyesi Dünya Engelliler Günü münasebetiyle bir dizi etkinlik düzenledi. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde ünlü sanatçı Metin Şentürk konseriyle gönüllerince eğlenen engelliler, akşam da Başkan Atila Aydıner’in ev sahipliği yaptığı belediye hizmet binasındaki yemekte bir araya geldi.
Engelli vatandaşlar ile aileleri onuruna düzenlenen yemekli programa Başkan Atila Aydıner’in yanı sıra Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl, Hayırevi Koordinasyon Merkezi Başkanı Melahat Aydıner, Bayrampaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İbrahim Ulusoy, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile çok sayıda engelli ve ailesi katıldı.



 “ENGELLİ KARDEŞLERİMİZE ENGEL OLMAYALIM”
Engelli vatandaşlarla birlikte olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Atila Aydıner, “Engelliler Günü aslında 3 Aralık diye ifade ediliyor, ama biz bunu ortalama bir hafta süren etkinlik çerçevesinde kutluyoruz. Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezimiz ile beraber Bayrampaşa Belediyesi olarak engelli kardeşlerimiz için böyle güzel bir program düzenledik. Engelli kardeşlerimizle sevgimizi, kardeşliğimizi, muhabbetimizi paylaşıyoruz. Unutmayalım ki hepimiz bugün birer engelli adayıyız. O nedenle hayatın her anında engelli kardeşlerimize engel olmayalım” diye konuştu.




GELENEK 22 YILDIR DEVAM EDİYOR
Bayrampaşa Belediyesi, Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında 22 yıldır engelli vatandaşları ve ailelerini yemekli programda bir araya getiriyor.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183