Öne Çıkanlar Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi gelecek gündem haber temsil

Bu haber kez okundu.

“Engelliler bir günlüğüne Hababamlı oldu”

 Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı kursiyerleri, Türk Sinemasının unutulmaz isimlerinden Kemal Sunal’ın 10 Kasım doğum günü nedeniyle bir etkinlik gerçekleştirdi. Pasta Sınıfı’nda eğitim gören 28 öğrenci, 11 Kasım günü Hababam Sınıfı’nın çekildiği Adile Sultan Kasrı’na gitti. Engelliler, müzeye dönüştürülen sınıfa girip hem bilgi aldı hem de öğretmen masasında, karatahta önünde ve sıralarda fotoğraf çekildi.

“Resimli doğum günü pastası kestiler”

Kursiyerler daha sonra Kemal Sunal’ın oturduğu sıranın etrafında toplandı. Engelliler, kendi yaptıkları ve üzerinde ünlü oyuncunun resminin bulunduğu pastanın mumlarını üfleyip doğum gününü kutlaması yaptı.

Daha sonra ise öğrenciler kendi aralarında rol dağılımı yapıp ‘Hababam Sınıfı’nı canlandırdılar. Kursiyerlerden kimi ‘Güdük Necmi’yi kimi ‘Damat Ferit’i kimi de öğretmen olup ‘Kel Mahmut’u taklit etti.

“Öğrencilere büyük moral oldu”

Atatürk’ün vefatı nedeniyle bir gün ertelemeli yapılan doğum günü kutlaması çok renkli görüntülere sahne oldu. Hababam Sınıfı gezisinde keyifli dakikalar geçiren engelli öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183