Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran gündem haber

Bu haber kez okundu.

‘Engelli kardeşlerimizin başarılarına ortak olduk’

 Engelli bireylerin sosyal aktivitelere katılımını sağlamak, mesleki becerilerini geliştirmeye yardımcı olmak, engelli ailelerinin gündelik yaşamlarını kolaylaştırmak, toplumda engelli olma durumuyla ilgili farkındalık oluşturmak, toplumun engelli haklarını gözeten duyarlı bir yapıya kavuşmasına katkıda bulunmak, engelli ve engelsiz bireyler arasındaki iletişimi kuvvetlendirmek amacıyla Beşiktaş Belediyesi tarafından hizmete sunulan Engelli Koordinasyon Merkezi’nde yılsonu sertifika töreni düzenlendi.






Başarılı olan engelli vatandaşlara sertifikalarını Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar verdi. Törende konuşan Hazinedar ‘’Beşiktaş Belediyesi olarak engelli kardeşlerimizle hep bir arada olan ve onlara en büyük desteği veren Belediyelerin başında yer alıyoruz. Engelli Koordinasyon Merkezi’mizde tüm engelli kardeşlerimize ve vatandaşlarımıza farklı etkinlik ve projelerle destek olmaya çalışıyoruz. Engelli kardeşlerimiz bugün bizlere aslında engellerinin sadece bedensel olduğunu yaptıkları çalışmalar ve hak ettikleri bu sertifika ile göstermiş oldular. Bizde engelli kardeşlerimizin başarılarına destek olmak için buraya geldik ve onların duygularına ortak olduk’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183