Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi Kartal Belediyesi kent yaşam gazetesi kurban bayramı Büyükçekmece

Bu haber kez okundu.

Engelli Gençlerden Muhteşem Konser

 

BAYRAMPAŞA- Bayrampaşa Belediyesi’nin Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlediği programda, yıl boyunca Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim alan engelli kursiyerler, sertifikalarını Başkan Atila Aydıner’in elinden aldı.



Programda sahne alan engelli kursiyerlerden oluşan koro verdiği muhteşem konser ile büyük beğeni topladı. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in yanı sıra AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, Başkan Aydıner’in eşi ve Hayırevi Koordinasyon Merkezi Başkanı Melahat Aydıner, Bayrampaşa Müftüsü Yılmaz Küçük, Fizik Tedavi Merkezi çalışanları ile engelli gençler ve aileleri katıldı.

 

TEBRİK ETTİ

Herkesin birer engelli adayı olduğu hatırlatan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Engelliler Haftası münasebetiyle engellilerimizin farkındalığını arttırmak üzere güzel bir etkinlik düzenledik. Etkinliğimize Bayrampaşa’da yaşayan ve engelli çocuğu olan bütün aileleri davet ettik. Onlara hem bu farkındalığı hem de engelleri ortadan kaldıran hizmet ve projelerimizi anlattık. Engelli kardeşlerimiz hayata daha pozitif bakıyor. Biraz imkân sağlandığında oldukça güzel işler ortaya çıkarıyorlar. Bugün bunu bir kez daha görmüş olduk. El emeği göz nuru ürünleri ve çok güzel bir orkestra eşliğinde yaptıkları müzik ile bunu bize kanıtladılar. En önemlisi de Fizik Tedavi Merkezimizden aldıkları sertifika ile engelsiz bir hayata merhaba demiş oldular. Bu nedenle bütün engelli kardeşlerimi tebrik ediyorum” dedi.

 

Kent YAŞAM

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183