Öne Çıkanlar FENERBAHÇE Galatasaray ibb Bağcılar Belediyesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Engelli atlet Zübeyde Süpürgeci Akdeniz Oyunları’nda Türkiye’yi temsil edecek

 

İspanya’nın Tarragona şehrinde 22 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen 2018 Akdeniz Oyunları’na 26 ülkeden 4 bin sporcu katılıyor. Türkiye’yi bu organizasyonda temsil eden 345 sporcunun arasında Bağcılar Belediyesi Engelliler Atletizm sporcusu Zübeyde Süpürgeci de yer alıyor. Süpürgeci, Kadınlar 800 metre T54 kategorisinde yarışacak.

Sıkı bir çalışma programından geçen milli atlet Süpürgeci, amacının rakipleri geride bırakıp Türk bayrağını göndere çekmek olduğunu söyledi. Türk halkından dua bekleyen Süpürgeci, “Uzun süredir olimpiyatlara çalışıyorum. Başarılı olacağıma inanıyorum. Ülkeme yakışır bir şekilde yarışıp olimpiyatlarda ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandıracağım” dedi. Milli sporcuya başarılar dileyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Bugüne kadar birçok kez başarılar elde eden sporcumuz, yüz güldüren sonuçla geri dönecektir. Buna yürekten inanıyorum” dedi.


“28 Haziran günü yarı finalde mücadele edecek”

Süpürgeci, oyunların ilk ayağında 28 Haziran Perşembe günü 20.30’da yarı finalde mücadele edecek. Milli sporcu, finale kalması halinde 29 Haziran Cuma günü 21.40’ta madalya için yarışacak.

Bugüne kadar birçok kez Türkiye birinciliği bulunan Süpürgeci’nin İtalya’da yapılan Bedensel Engelliler Atletizm Avrupa Şampiyonası’nda Avrupa Şampiyonluğu da bulunuyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183