Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan gündem haber Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran

Bu haber kez okundu.

En Mutlu Günleri...
 Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ilçede yaşayan yetim çocukları bu yıl da yalnız bırakmadı. Geleneksel hale gelen Yetimler Dayanışma Pikniği’nde yetim çocuklar ve ailelerinden oluşan 400 kişi, birlikte gönüllerince eğlenebildikleri güzel bir gün geçirdiler.

İP ATLADILAR, HALAY ÇEKTİLER

Esenler Belediyesi'nin Göktürk'teki piknik alanında gerçekleştirilen organizasyonda pikniğe katılan çocuklar ve aileleri, otobüslerle Dörtyol Meydan'dan alınarak Göktürk'e götürüldüler. Çocuklar ip atlama, ip çekme, mendil kapmaca gibi çeşitli oyunlar oynayarak gönüllerince eğlendiler. Piknik boyunca çalınan eğlenceli şarkılarla bol bol oyunlar oynayıp, halaylar çeken çocuklara belediye personeli çeşitli ikramlar dağıttı. Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Özcan Hamza da çocukları bu keyifli günlerinde yalnız bırakmadı ve eğlencelerine ortak oldu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183