Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

En Güzel Yarışma

 BÜYÜKÇEKMECE- Dünyanın dört bir yanından festival için Büyükçekmece’ye gelen dansçılar hünerlerini Altınköprü Halk Dansları yarışmasında sergileyerek izleyicilere görsel bir şölen sunuyor. 27 ülkenin kıyasıya mücadelesi uluslararası jüri tarafından büyük bir titizlikle değerlendirilirken, bu yıl yarışmaya katılan ülkelerin ortaya koyduğu muhteşem performans zaman zaman seçisi kurulunda işini zorlaştırıyor.

4 Ağustos Cumartesi gecesi jürinin açıklayacağı sonuçlar sonrasında birinci, ikinci ve üçüncü olan ülkeler belli olurken ayrıca en iyi erkek dansçı, en iyi kadın dansçı, en iyi müzik, en iyi kostüm ve jüri özel ödülleri sahiplerini bulacak.

​​​​​​​

3 GRUP HALİNDE SÜRDÜ

Üç grup halinde devam eden Altınköprü Halk Dansları Yarışması’nda gruplar şu ülkelerden oluşuyor: A Grubu’nda Arjantin, Kosta Rika, Güney Kore, İran, Bulgaristan, Bosna Hersek, Rusya, Macaristan ve Litvanya. B Grubu’nda Brezilya, Şili, Peru, Tayvan, İspanya, Makedonya, Romanya, Gürcistan ve Karadağ. C Grubu’nda ise Meksika, Kolombiya, Portekiz, Hindistan, Güney Afrika, KKTC, Sırbistan, Slovakya ve Ukrayna.

SEÇİCİ KURUL

Yarışmanın seçici kurulu ise şu isimlerden oluşuyor: H. Gürhan Ozanoğlu (Türkiye), Cho Nam Gyu (Güney Kore), Catalin Oancea (Romanya), Regis E. Bastian (Brezilya), Suzie Benitez (Filipinler), Vincent Reyes (Glam), Alberto Rego (Portekiz), Nasr El Din Mohammed (Mısır), Gabriel Frontera (İspanya) ve Savaş Tuğsavul (Türkiye)



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183