Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Emel Sayın’dan Başkan Esprisi

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sarıyer Kültür Merkezi’nde ‘Emel Sayın şarkılarıyla solistler geçidi konseri’ düzenlendi. Geceye onur konuğu olarak katılan Usta sanatçı Emel Sayın, Sarıyerlileri adeta büyüledi. İBB Orkestralar Müdürlüğü Türk Müziği Topluluğu solistlerinin ardından sahneye çıkan usta sanatçı, ‘Çile bülbülüm ve Mavi boncuk’ şarkılarını söyledi. Salonu tıklım tıklım dolduran Sarıyerliler doyasıya eğlenirken, geceye Cumhur İttifakı AK Parti Sarıyer Belediye Başkan adayı Salih Bayraktar, eşiyle birlikte katıldı.

BU ŞARKILARDA BİR BÜYÜ VAR

Solistlerin ardından sahneye çıkan usta sanatçı Emel Sayın, “Ben bu şarkıların hepsini seslendirdim mi? Ne güzel şarkılarmış gerçekten, bugün daha iyi anladım. Hiç bıkılmıyor o şarkılardan. Her konserimde bu şarkılardan istiyorlar, dinlemeyi arzu ediyorlar. Bu gece daha iyi anladım. Çok haklısınız. Bu şarkılarda başka bir büyü var” diye konuştu. 

Emel Sayın’dan Başkan Esprisi

Emel Sayın, geceye katılan Salih Bayraktar’a sahneden teşekkürlerini iletirken, “Sayın Bayraktar’ın burada olması, ayrı bir güzel sürpriz oldu. Çok memnun oldum sizi tanımaktan, çok mutluyum” dedi. Usta sanatçı çile bülbülüm şarkısını söylüyorken, Salih Bayraktar’a espri yaptı. Şarkının nakarat kısmında tüm seyirciler ‘Allah’ diye yüksek sesle söyledikten sonra, Emel Sayın, “Sayın Bayraktar katılmadınız galiba” dedi. Bayraktar gülerek karşılık verirken, Emel Sayın ikinci kez nakarat kısmını seslendirdi. Bu kez Bayraktar da katıldı. Gecenin sonunda ise Emel Sayın ikinci kez Salih Bayraktar’a takıldı. Gecenin bitiminde Sarıyerliler ile vedalaşan Emel Sayın, “Güzel günlerimiz, sağlıklı, neşeli günlerimizde beraber oluruz inşallah” dedikten sonra Salih Bayraktar’a dönerek “değil mi Sayın Başkan” ifadesini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183