Öne Çıkanlar kartal kent yaşam Haber belediye göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

DÜRÜMCÜDEN ÇOK DAHA ÖTESİ... ‘’Bir kere tatmanız yeter’’

 MEKAN GÖZ KAMAŞTIRDI

Küçükçekmece’nin Halkalı merkez mahallesine bağlı Mahmutbey Caddesi üzerinde Dürümcü Mahsun Usta ikinci şubesini hizmete açtı. İçerisinde bahçe bölümü, mescidive çocuk oyun alanı da bulunan Dürümcü MahsunUsta’nın ikinci şubesinin açılışına yoğun ilgi gösterildi.1500 metrekare büyüklüğünde olan şubenin açılış etkinliğinekatılanlar mekanın büyüklüğü ve düzenine övgüler yağdırdılar.

DÜRÜMCÜDEN ÇOK DAHA ÖTESİ

Açılışa katılarak kurdelekesen Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, ‘’Ben daha önce Muş’ta valiyken Mansur usta ile orada tanıştık. Ve şimdi buradayız. Girişimci arkadaşımız güzel bir mekan açıyor. Bu aynı zamanda ekonomimizin gelişmesinin de bir göstergesi. Bizde kendilerinin her zaman yanındayız ve onları destekliyoruz. Bana dürümcü açılacak dedikleri zaman küçük bir dükkan olarak düşünmüştüm doğrusu. Sadece ayakta hizmet verilen ve tabureler üzerinde bir mekanda yemek yenildiğini, hızlı bir şekilde karınlarını doyurup, ayrılacakları bir yer düşünmüştüm. Ama buraya geldiğim zaman gördüm ki, dürümcüden çok daha ötesi var. Mahsun Usta kendisini aşmış vedürümcü kavramına yeni bir anlam katmış. Bu açıdan bakınca oldukça önemli diye düşünüyorum. İçeriye adımınızı attığınız zaman bunu her halükarda görüyorsunuz. Hayırlı uğurlu olsun, bereketli olsun’’ dedi.

ÇEBİ: İŞ YERİ AÇMAK BÜYÜK CESARET İSTER

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’de açılış kurdelesini kesmeden önce yaptığı açıklamada, ”Dürümcü Mahsun Usta’nın açılmasıyla ilçelerinde güzelce oturup, keyifle yemek yiyebilecekleri bir mekana daha sahip olduklarını söyledi. Çebi, sözlerini şöyle tamamladı ‘’ Küçükçekmece’ye kazandırmış olduğu bu güzel mekandan dolayı Mahsun Beyi tebrik ediyorum. Bu açılış sayesinde yemeklerini de tatmış olduk. Sloganında ‘tatmanız yeterli’ diyordu ve hakikaten öyleymiş. Ellerine sağlık, hoş bir yer. Bu zamanda iş yeri açmak büyük bir cesaret istiyor. Anlıyorum ki işlerini iyi yapıyorlar. Ayrıca günümüzde yeni iş yerleri açarak istihdam sağlamakta özel bir durum. Bunun içinde memnunum. Hayırlıuğurlu olsun’’ dedi.

17 GÜN ÖNCESİNE KADAR BURDAYDIM

Eski Küçükçekmece Kaymakamı ve Tekirdağ Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya’da yaptığı konuşmada, kısa süre öncesine kadar görev yaptığı Küçükçekmece de çok sayıda açılışlarda ulunduğunu belirterek, 17 gün öncesine kadar bu ilçede görev yapıyordum. Şimdi tekrardan burada bir mekanın açılışında bulunmaktan dolayı  mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Bu mekan hem Mahsun beyin hem de Küçükçekmece’nin kazancı olsun inşallah diyen Kaya, mekanın her anlamda örnek olduğunun altını çizdi

HALKALI PRESTİJLİ BİR MEKAN KAZANDI

Böyle bir tesisi bizlere kazandırdığı için Mahsun Usta ve ekibini kutlayarak konuşmasına başlayan İstanbul Muşlu Sanayici ve Yatırımcı İş Adamları Derneği Kurucu Genel Başkanı (İMSİYAD) Metin Haymana, ‘’ Dernek yönetimi olarak burada bulunmaktan gurur duyuyoruz. Mahsun Usta, İMSİYAD yönetim kurulu üyemizdir. Dürümcü Mahsun Usta gerçekten hijyenik, doğal, lezzetli, kaliteli ve ekonomik bir kurumdur. Halkalının en prestijli mekanlarından biri olacağına inanıyorum. İnşallah daha nice şubeler açmayı Rabbim onlara nasip eder’’ dedi.

25 YILLIK TECRÜBE

1995 yılından bu yana sektörün içinde olduklarından bahseden Dürümcü Mahsun Usta’nın sahiplerinden MahsunGökçur ‘’ Biz özellikle kaliteli hizmet ve damak tadı sunmayı kendimize amaç edindik. 2010 yılında ilk şubemizi Bağcılar Güneşli’de açarak hizmete başladık. Ondan öncesiyle birlikte sektörde 25 yıllık bir emeğimiz var. Şimdi ikinci şubemizi Halkalı’da açıyoruz. Bunun onuru ve gururunu yaşıyoruz. Bizde her şey doğal, kesinlikle hazır ürün kullanmıyoruz. Etimiz, yoğurdumuz, künefemiz hepsi kendi imalatımız’’ dedi.

KEBABIN FASTFOOD’U

‘’Bir kere tatmanız yeter’’ diye çok iddialı bir slogana sahip olduklarına belirten Mahsun Usta, ‘’ Herkese hitap eden bir menümüz ve oldukça iyi bir fiyat aralığımız var. Ayrıca kalitemize güveniyoruz. Mahsun Usta denilince akla gelen üç şey dürüm, açık ayran ve künefe. Bizim için kebabın ‘fastfood’u denilebilir. Kaliteden ödün vermeden, siparişlerimizi hızlı bir şekilde hazırlayıp, sunuyoruz’’ diye söyledi.

İNSANLAR NE YEDİĞİNİ BİLİYOR

Alınan siparişleri hazırlarken çok sistematik çalıştıklarını anlatan Gökçur, ‘’Ürünlerin dolaptan çıkarılıp, hazırlandığı süreçten tutunda, ısıtılarak, servise hazırlanmasına kadar her şey müşterilerimiz tarafından takip edilebilir. Kebap ocaklarımız, mutfağımız gibi her şey ortada görünür bir vaziyettedir. Biz hijyene çok önem veriyoruz. Tüm ürünlerimizi müşterilerimizin gözü önünde hazırlıyoruz. Hiç bir zaman mutfağımızı saklamıyoruz. İnsanlar ne yediğini bilsin istiyoruz. Avrupa standartlarına ve prosedüre uygun bir imalat alanımız var’’ diye vurguladı.

ÇOCUKLAR KOŞMAK, OYNAMAK İSTER

Gelen ailelerin rahat edebilmeleri için işletme içine çocuk oyun alanıda eklediklerini söyleyen Mahsun Usta, ‘’Burada bulunan hocalarımız müşterilerimizin çocuklarıyla özel olarak ilgileniyorlar. Çocuklar genelde masada durmuyor, koşmak istiyor, oynamak istiyor. Bu oyun alanı sayesinde çocuklar keyifli vakit geçirirken, ailelerimizde yemeklerini rahatça yiyebilecekler’’ dedi.

FRANCHİSE VEREBİLİRİZ

İlk önce bir alt yapı oluşturmaları gerektiğine değinen Mahsun Usta, ‘’ İkinci şubemizi açarken, gördüğünüz gibi büyük bir alan seçtik. 1500 metrekarelik yenibir şube açmamızın bir nedeni, bizden franchise isteyenler oluyor ve bunu karşılamak istiyoruz. Lakin bunu yaparken ürünün bizzat bizim elimizden çıkması gerekiyor ki, kalitemizden ödün vermeyelim. Bu yüzden ilk etapta çeşitli hazırlıkları tamamlamamız gerekiyor. Yakın zamanda franchise verebilir duruma geleceğiz’’ diye söyledi.

Halkalı’da açılan ikinci şubelerinin açılışına katılan herkese teşekkür eden Mahsun Usta son olarak, ‘’ Hedefimiz daha nice şubeler açarak, milletimize kaliteli lezzet ve iyi bir hizmet ulaştırmak istiyoruz’’ dedi.

Tolga ÖZDEMİR- KENT YAŞAM



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183