Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi Kartal Belediyesi kent yaşam gazetesi kurban bayramı Büyükçekmece

Bu haber kez okundu.

Dünya Dans Günü’nde Barışın Evrensel Dili Konuşulacak

 

UNESCO ortağı sivil toplum kuruluşu Uluslararası Dans Komitesi ve Uluslararası Tiyatro Enstitüsü tarafından 1982 yılında tanıtılan ve tüm dünyada kutlanan Dünya Dans Günü’nde Kartal, barışın evrensel dilini konuşacak.

 

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organizasyonuyla gerçekleşecek olan etkinlikte AGON Dans Grubu, hazırladığı koreografi ile dünya danslarını Kartallı vatandaşlar için sahneye taşıyacak.

 

Tüm dünyanın ortak dili olan “dans” aracılığıyla vatandaşları bir araya getirecek ve sanatın yarattığı evrensellik içinde Dünya Dans Günü’nü kutlayacaklarını belirten Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, tüm vatandaşları 28 Nisan Pazar günü Anadolu Geleneksel Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin  “5. Gelenekselden Evrensele Sanatın Her Hali” gösterisine davet etti.

 

 

Saat: 20.00

Tarih: 28 Nisan Pazar

Yer: Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183