Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi Esnaf Odası belediye Haber YGS

Bu haber kez okundu.

Dostça başlayan maç kavga ile son buldu

 

KÜÇÜKÇEKMECE- Küçükçekmece Metin Oktay sahasında Ligin 13.Haftasında 24'er puana sahip olan Küçükçekmecespor ile Kanaryaspor takımları karşı karşıya geldiler. Her iki takımda mutlak galibiyet için çıktılar.Haftanın bu önemli maçını Fikret Hakan Abay, Serkan Sert ve Doğukan Akgül hakem üçlüsü yönetti. Yoğun güvenlik önemleri altında başlayan maçın 39.Dakikasında Kanarya spor’lu Selçuk yaklaşık 35 metreden top sert vurdu ve kaleci Metin bakışları arasında top ağlarla buluştu ve ilk yarı Kanarya spor’un üstünlüğü ile sona erdi.

‘SKOR EŞİTLENDİ’

İkinci yarıya daha etkili ve baskılı futbol sergileyen Kanarya spor sağlı solu atakları rakip kale savunmasına zor anlar yaşatıyordu.83.Dakikada Kanarya sporlu savunma oyuncusu ceza sahası içinde rakibi oyuncuya diz vurması sonucu karşılaşmanın orta hakemi Fikret Hakan Abay penaltı noktasını gösterdi. Küçükçekmecespor 'da topun başına geçen Aykut topu ağlara göndererek skora eşitliği getiren gollü attı ve skor 1-1 oldu.

‘BİRBİRLERİNE SALDIRDILAR’

Kanarya spor’da ilk yarı sarı kart gören Ayhan İkinci sarı kart, ardından kırmızı kart gördü. Ayhan'ın takım arkadaşı kırmızı kart gösterilmesine tepkisini gösteren Azat’ta kırmızı kart görmesi sonucunda Mavi-Beyazlı taraftarlar sahaya atladı. Gerginliğin tımandığı maçta  her iki takım oyuncuları bir anda tekmeler ve yumruklarla bir birlerine saldırdı.Karşılaşmaın hakem üçlüsü soyunma odasına girerek maçı tatil ettiğini açıkladı.Saha içinde çıkan olaylardan dolayı Kanaryaspor'lu İbrahim, Selçuk ve Uğurcan'da kırmızı kart gösterdiği hakem tarafından açıklandı ve mavi-beyazlı 5 oyuncu kırmızı kart görmüş oldu.

Kent YAŞAM

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183