Öne Çıkanlar Kabak çekirdeği Kentsel dönüşüm Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

DOĞUKAN GÖZTEPESPOR KAMPINA DAVET EDİLDİ.

 1999 Doğumlu Doğukan Babayiğit sahada kaldığı süresince kafa toplarına çıkışı mücadelesi ve hırsı gözlerden kaçmadı. Genç oyuncuların arasında oldukça göze batan futbolcular olduğuna işaret Eden Yeşilova Esnafspor Teknik Direktörü Murat Aslanyuvası, şöyle konuştu: "Başarılı futbolcu Doğukan'ı uzun süredir tanıdığını Çalışkan, yetenekli ve başarılı bir sporcu. Gelecek yıllarda önemli yerlere geleceğine inanıyorum” yorumunda bulundu.


BAŞKAN ULAŞ GURURLU

Doğukan Babayiğit´in Göztepespor U-19 takım kampına davet edilmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Başkan Ahmet Ulaş, “Aramızda böyle gelecek vaat eden genç sporcularımızı görmekten dolayı gururluyuz. Bu sporcuları yetiştiren antrenörlerimizi de canı gönülden kutluyorum” dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183