Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme heyecan Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu

Bu haber kez okundu.

“Deniz Otobüsü Benden, Balıklar Kenan Abiden”

 

Festivale katılan Ak Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, “Beylikdüzü halkı için uğraştık koşturduk artık sona geldik. Deniz otobüsünü ben getireceğim balıkları Kenan abi verecek. Boğaz’da balık keyfi yapacağız” ifadesini kullandı.

SİZ MÜHRÜ BASIN BENDE IŞIĞI YAKACAĞIM

Balıkçı Kenan Balcı’nın Beylikdüzü Yaşam Vadisi’ndeki restoranında gerçekleşen organizasyona yüzlerce Beylikdüzü’nde yaşayan kadın katıldı. Mangalda pişen taze balıkları yiyen kadınlar, ardından saz eşliğinde türkü dinledi. Ak Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık’ında katıldığı program renkli görüntülere sahne oldu. Beylikdüzü halkına projelerini anlatan Işık, “Beylikdüzü’nü artık daha yaşanılır bir hale getirmek için koşturduk çabaladık. Gelin şu kaderimizi değiştirelim. Projelerimiz hazır. Kavaklı, Yakuplu Gürpınar üvey evlat olmaktan kurtulacak. Buraya tramvay hattı sistemi kuracağız. Deniz otobüsü seferlerini Beşiktaş, Üsküdar, Adalar’dan sonra Bursa’ya, Yalova’ya kadar uzatıyoruz. Yerel seçimde belediye başkanının hizmet etmesi lazım. Gürpınar Dereağzı Mahallesinde kentsel dönüşümü başlatıyoruz. Artık her mahalleye de sağlık ocağı getireceğiz. Siz mührü basın, bende ışığı yakacağım. Burayı aydınlatacağız” dedi.

“GELENEKSEL HALE GELECEK”


Organizasyonu gerçekleştiren Balıkçı Kenan Balcı’ya teşekkür eden Mustafa Necati Işık; “Burada Kenan abimizin düzenlemiş olduğu balık festivaline katıldık. Kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah göreve geldiğimiz zaman bu organizasyonları geleneksel hale getirmek istiyoruz. Beylikdüzü’nde her bahar ayında balık festivali düzenlemeyi düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

ÖNCE BALIK YEDİLER SONRA TÜRKÜ DİNLEDİLER

Organizasyonun sahibi İstanbul’un ünlü Balıkçısı Balıkçı Kenan Balcı konuşmasında “Bugün burada Beylikdüzü’nde yaşan vatandaşlarımız ile birlikte baharın gelişini karşıladık. Önce mangaldaki balıklarımızı yedik ardından da türkü dinledik. Ak Parti Beylikdüzü Belediye Başkan adayımız Mustafa Necati Işık’ta bugün bizlerle birlikteydi. Çok güzel bir gün geçirdik. Adeta bugün balık ekmek festivali gerçekleştirdik. Katılan tüm herkese sonsuz teşekkür ederim” ifadesini kullandı.

Senay GÜNCAVAR BADUR- Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183