Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu gelecek gündem haber haberler

Bu haber kez okundu.

DEMOKRASİ NÖBETİ DÖRT GÜN SÜRDÜ

 15 Temmuz’un 1. yıl dönümünde çeşitlik etkinlikler düzenleyen Zeytinburnu Belediyesi, binlerce vatandaşı meydanda buluşturdu. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualar eşliğinde başlayan etkinliklerin ilk gününde 15 Temmuz gecesini gözler önüne seren yaklaşık 100 fotoğraftan oluşan 15 Temmuz Destanı sergisi açıldı.

İshak Danış, Bünyamin Topçuoğlu ve genç hafızların 4 gün boyunca Kur’an-ı Kerim ziyafeti verdiği meydanlarda vatandaşlar sabaha kadar dua etti. Mehter Marşı, ilahiler ve şiir dinletileriyle devam eden etkinliklerde sanatçı İbrahim Sadri şiirleriyle dinleyenleri tekrar o günlere götürdü. Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetleri eşliğinde nöbet tutan vatandaşlara Zeytinburnu Belediyesi gün boyunca etli pilav, çorba, ayran, dondurma, limonata, meyve suyu ve su ikram etti.




BAŞKAN AYDIN ŞEHİTLER KÖPRSÜ'NDE NÖBET TUTTU

Şehit Astsubay Ömer Halis Demir’i ve 15 Temmuz’u grafiti sanatıyla ölümsüzleştiren gençler ise, Zeytinburnu Belediyesi’nin tahsis ettiği duvara 15 Temmuz gecesini anlatan grafiti duvar boyaması yaptı. 15 Temmuz’u 16 Temmuz’a bağlayan gece Şehitler Köprüsü’nden canlı yayınlar gerçekleştirildi. Köprüye bayrağıyla katılan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın da gece boyunca Demokrasi Nöbeti tuttu.

Kent Yaşam 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183