Öne Çıkanlar Tevfikbey Mahallesi Levent alışveriş merkezi İsviçre Kürtçe konuşma

Bu haber kez okundu.

CUMHURİYET HEPİMİZİ UNUTMA!

 Cumhuriyetin ilan edilmesinin 93.  yıl dönümü tüm yurtta coşku ile kutlandı. Coşkulu kutlamaların adreslerinden biri de Küçükçekmece oldu. CHP İlçe Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu etkinliğe, CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekilleri Ali Şeker, Sibel Özdemir, İl Başkan Yardımcısı Oruç Oymak ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

KOPARAN: CUMHURİYET MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK

Yürüyüş öncesinde basın açıklamasında bulunan CHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Haydar Koparan, Cumhuriyetin önemine dikkat çekerek, cumhuriyetin değerlerini koruma konusunda mücadelenin  kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.
Cumhuriyet bayramı yasaklarına da değinen İlçe Başkanı Koparan,”Bizim talep ettiğimiz Halkalı Meydanı’nı güvenlik gerekçesiyle bizlere tahsis etmeyip Küçükçekmece Belediyesi’ne veren Küçükçekmece Kaymakamlığı’nı bu tutumundan ötürü kınıyorum” dedi.

OYMAK: YAŞADIĞIM EN ANLAMLI CUMHURİYET KUTLAMASAYDI
 
Konu ile ilgili açıklama yapan diğer bir isim CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve CHP Küçükçekmece Meclis Üyesi Oruç Oymak oldu. Oymak, gazetemize yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Bayramı’nı ilçemizde coşku ile kutladık. Bürokrasideki engellemelere rağmen, örgütümüz tam kadro katıldı. Vatandaşların ilgisi bizi çok mutlu etti. Bugüne kadar yaşadığım en anlamlı Cumhuriyet kutlamasaydı. Vekillerimizin katılımı da bizi gururlandırdı.

BİR ORMAN GİBİ KARDEŞMİŞÇESİNE
 
Biz Cumhuriyet Bayramı kutlamamızı Halkalı Meydan’da gerçekleştirecektik. İlçe Başkanlığı olarak kaymakamlığa dilekçe verdik ve meydanı kullanmak istedik. Ancak OHAL gerekçesiyle izin verilmedi. Yürüyüş korteji oluşturalım dedik, ona da izin verilmedi. Biz de kendi yürüyüşümüzü kendimiz yaptık. İnsanlar ilçeye sığmayınca sokağa, sokaktan da ana caddeye taştık ve metrobüs yoluna kadar büyük bir coşkuyla yürüdük.Genç, çocuk ve yaşlıların bir orman gibi kardeşmişçesine ellerinde meşaleleri ile cadde boyunca yürümesi beni çok gururlandırdı. Yürüyüş sonrasında da Zülfü Livaneli konserine katılım sağladık” şeklinde konuştu.
 
CHP Küçükçekmece olarak 10 Kasım programını sorduğumuz Oymak, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu resmi törenden sonra, kendi ilçe programına katılacağını belirtti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183