Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu

Bu haber kez okundu.

Çocukların Gösterisi Büyükleri Büyüledi

 

KAĞITHANE- Belediyenin meclis salonunda gerçekleştirilen programa, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kent Konseyi Başkanı Meryem Tekbıyık ve öğrenciler ile veliler katıldı.Etkinlik kapsamında sahne alan öğrenciler, skeç sahneledi, şarkı söyledi ve şiirler okudu. Katılımcılar da çocukların gösterisini ilgiyle izleyerek, performanslarından dolayı alkışladı.


TEŞEKKÜR ETTİ

Programda konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kent Konseyi çatıda altında faaliyet gösteren tüm meclislerin özveriyle çalıştığını söyledi. Meclislerle her alanda birçok kişiye hitap ettiklerini dile getiren Başkan Kılıç, ‘’Yönetim olarak gelirlerimizin büyük bir kısmını yavrularımızın gelişimine ayırıyoruz. Onların da böyle güzel işlere imza atmaları bizleri gururlandırıyor. Yaşam Beceri Atölyeleri ve çevre eğitim seminerleriyle çocuklarımıza hitap ediyoruz. Emeklerinde ötürü çocuklarımıza ilgili çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Kent YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183