Öne Çıkanlar kartal kent yaşam Haber belediye göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

ÇOCUKLARDAN  DÜNYA TOPRAK GÜNÜNDE KARTAL BELEDİYESİ'NE TEŞEKKÜR

 Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dr. Dilek Kars'a konuk olan öğrenciler ve velileri, burada çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı. Kartal Belediyesi'nin atık yağ kampanyasına da destek veren öğrenciler, yanlarında getirdikleri atık yağları Çevre Müdürlüğü'ne teslim ederek karşılığında doğa dostu yüzey temizleyicilerini aldılar. Öğrencilere, Dünya Toprak Günü ve Atatürk'ün toprağa verdiği önemi anlatan Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dr. Dilek Kars, "Milli ekonominin temelinin ziraat olduğunu her fırsatta dile getiren Mustafa Kemal Atatürk, toprağın önemini - Toprak o kadar cömert ki dökülen her damla alın terinin karşılığını verir- sözüyle ifade etmişti” dedi. Kars daha sonra çocuklara, denizden çıkan atıkların sergilendiği akvaryumu göstererek bilgi verdi.

Sabri Taşkın İlköğretim Okulu öğrencileri, Dr. Dilek Kars eşliğinde Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nün bağlı olduğu Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan'ı da ziyaret ederek çevre dostu projeler için teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183