Öne Çıkanlar dış cephe boyamaları yan fülüt ezgi bulut halay

Bu haber kez okundu.

Çocuklara Sömestr Hediyesi Dagi’den

 Türkiye’nin önde gelen hazır giyim markalarından Dagi, çocuklara özel tasarladığı koleksiyonuylabu yıl karne sürprizlerine eşlik ediyor. Çocukların zevklerine hitap eden ürün seçenekleri sunan Dagi, kış aylarında sıkça tercih edilen ekoseli ve düz modelleri çocukların beğenisine sunuyor.

 

Çocuklara uygun tasarımlar
Hem okulda hem de evde her tarza ve yaşa hitap eden seçenekler sunan Dagi, kış aylarının vazgeçilmezi ekoseli desenleri pijama koleksiyonunda çocuklarla buluşturuyor. Önden düğmeli modellerin yanı sıra tasarlanan kapüşonlu ve fermuarlı modeller çocuklar için hem şık hem de kolay bir alternatif oluyor.Ter emiciliği yüksek olan kumaşlardan üretilen ürünler kış aylarında çocukların hastalanmasını önlemeye yardımcı oluyor.

 

Erkek ve kız çocuklara göre farklı tasarımların yer aldığı koleksiyonda mor, mavi, kırmızı, yeşil ve lacivert gibi çarpıcı renklerin yanı sıra uçuk pembe, krem gibi soft renkler de yer alıyor.

 

Dagi ürünlerine tüm Dagi mağazaları ve www.dagi.com.tradresinden ulaşabilirsiniz.

Ayrıntılı Bilgi ve iletişim için:

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183