Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu

Bu haber kez okundu.

Çocuklar parklarına kavuştu

 Kağıthane'de park ve yeşil alan çalışmaları devam ediyor. Kağıthane Belediyesi 49 olan park sayısını 14 yılda 6 kata yakın arttırarak 287'ye çıkardı. İstanbul'da kilometrekareye düşen park sayısında 18 parkla birinci ilçe olan Kağıthane'de yeni bir park açılışı daha gerçekleştirildi. Seyrantepe Mahallesi Çaykara Sokak'ta bulunan parkı Belediye Başkanı Fazlı Kılıç mahalleli çocuklarla birlikte açtı. Güvenlik kameralarıyla donatılan parkta, Kağıthane'de diğer parklarda olduğu gibi ücretsiz internete girmek mümkün. Parkta ayrıca mevsimlik çiçekler de bulunuyor.


‘İSTİKRAR SAYESİNDE OLUYOR’

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ilçedeki park ve yeşil alan yatırımlarına değinerek; ''İmarlı parselleri satıp kamuya  gelir elde edebilecekken biz buraları yeşil alanlara dönüştürüyoruz. Normalde yeşil alanlar imara açılarak kamuya kaynak oluşturulur. Biz bunun tam tersi olarak imarlı arazilerde plan değişikliği yapıp buraları satmak yerine yeşil alanlara dönüştürüyoruz.'' dedi. Başkan Kılıç Türkiye'de en çok gelişen 10 semt içinde Kağıthane'den 4 semtin yer aldığını belirterek; '' Seyrantepe'de bu semtlerden biri. Etfal Hastanesi bitmek üzere. Türk Telekom Arena Stadı da mahallemizde. Sağlık ve spor alanında 2 dev tesisi içinde bulunduruyor. Elbette bu yatırımlar ülkemizdeki istikrar ortamı sayesinde oluyor.'' diye konuştu.


Kent Yaşam

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183