Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

Çocuk ve genç odalarında sömestr fırsatı!

 “Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta” sloganıyla 2004 yılından bu tarafa hizmet veren Evgör Mobilya, sömestr tatili süresince geçerli hesaplı indirim günlerini bu yıl da tekrar ediyor. Firma, 2018 koleksiyonunda bulunan tüm çocuk ve genç odası takımları ile çalışma masası, araba karyola, giysi dolabı, ranza yatak gibi bütün tamamlayıcı ürünlerde % 25 indirim uyguluyor.






 

Kampanya hakkında detaylı bilgi almak için Türkiye’nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu arayabilir ya da Evgör mağazalarını ve www.evgor.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

Evgör Mobilya Hakkında: “Mobilya sektöründe uluslararası değere sahip, yenilikçi ve global bir dünya markası olma” vizyonuyla 2004 yılının son çeyreğinde kurulan EVGÖR, yaptığı yatırımlar ve başarılı pazarlama stratejileriyle kısa sürede sektörünün sayılı firmalarından biri olmayı başardı. Yatak Odası, Yemek Odası, Oturma Odası ve Salon Takımı kategorilerinde klasik, modern ve avangart model tasarımlar sunan EVGÖR Mobilya, ürünlerini ülke geneline yayılmış olan ve her biri titizlikle seçilen üretici firmalardan tedarik ediyor. Hemen her zevke ve ihtiyaca uygun mobilya sunabilen EVGÖR Mobilya, faydalı model prensibinden yola çıkılarak hazırlanan yeni “Innovation” serisi ile müşterilerini “yenilikçi ev mobilyası” kavramıyla tanıştırıyor. “Kaliteli ürün” & “Kaliteli hizmet” ilkesi ile seçkin tasarımları erişilebilir fiyat ve koşullarda sunan EVGÖR Mobilya, İstanbul’da Beyoğlu, Çamlıca, Dudullu, Tuzla ve Masko mağazaları ile hizmet veriyor. Firma, aağazalarının yanı sıra Türkiye’nin en büyük online mobilya alışveriş sitesi www.evgor.com.tr ile hem ülke geneline hem de dünyanın her yerine ürün satışı da gerçekleştiriyor. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183