Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

ÇOCUK KOROSUNDAN MUHTEŞEM KONSER

   2013 yılından bu yana şef Pınar Güçlü yönetiminde Soğanlık Kültür Merkezi'nde müzik eğitimi alan 5-12 yaş arası çocuklardan oluşan koro, Kartallı sanatseverlerin karşısına çıktı. Soğanlık Kültür Merkezi'ndeki konsere Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar, korist çocukların velileri ve vatandaşlar katıldı.   



Bir konser sınavından daha başarıyla çıkan çocuk korosu, izleyicilerden yoğun alkış aldı. Küçük sanatçılar, 'İleri Marşı', 'Yemen Türküsü', 'Fikrimin ince gülü', 'Çanakkale Marşı', 'Manastırın ortasında', 'Kimseye etmem şikayet', 'Ata barı', 'Dere geliyor dere', 'Ramo', 'Telgrafın telleri', 'Vardar ovası', 'Bir fırtına tuttu bizi' ve 'Arabaya taş koydum' gibi birbirinden güzel eserleri büyük bir ustalıkla seslendirdi.  





Konser sonunda tüm koro adına eğitmen şef Pınar Güçlü'ye çiçek takdim eden Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, " Kültür Müdürlüğümüze ve öğretmenlerimize, verdikleri emeklerden dolayı, çocuklarımıza da bu kadar usta bir şekilde birbirinden güzel eserleri seslendirdikleri için teşekkür ediyorum. Demokrasiyle taçlanmış Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk der ki -Öğretmenler! Yeni nesil sizlerin eseri olacaktır.  



Bu güzel yürekli minik çocuklarımızla çağdaş, uygar, sanatsever ve müziksever bir topluluk oluşturduğu için öğretmenimizi de kutluyorum" dedi. Türkiye'nin karanlık günlerden geçtiğini vurgulayan Yüksel, " Ama bu tür faaliyetler, böyle güzel sanat etkinlikleri, bizim güçlü olmamızı ve umudumuzu kaybetmememizi sağlıyor. Merak etmeyin, önümüzdeki günlerde bir tercih sürecimiz var. İzmir'in dağlarında nasıl çiçekler açarsa burası da Kartal. Bizim de Aydos'umuz var. Aydos'un dağlarında da çiçekler açacaktır" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183