Öne Çıkanlar kent yaşam kartal belediye Haber göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

Cmd imzası ile insan odaklı projeler hayatta

 İnşaat sektörü, ilişki içinde olduğu 200’den fazla yan sektörle birlikte ülke ekonomimizin lokomotifi konumunda. Hükümetin vergi ve faiz indirimleriyle önemli destekler verdiği bu sektör, Varlık Fonu yöneticilerinin üzerinde çalıştığı ‘İslami mortgage` sistemi ile daha da yükselecek gibi görünüyor.

İnşaat sektörü bu kadar revaçta olsa da, bu alanda kalıcı ve başarılı olmak pek te o kadar kolay değil. 


2010 yılında Cemal Doğan tarafından kurulan CMD Mühendislik, genç ama bünyesinde barındırdığı uzman ekipler sayesinde sağlam temeller üzerinde yükselen bir firma.

Bugüne kadar; İSTWEST, Avrupa Konutları Ataköy, Avrupa Konutları Kale gibi konut projelerinin yanı sıra, Çorapçılar Sanayi Sitesi, ESOT Sanayi Sitesi gibi iş dünyasının kalbi konumundaki ticari yapıları başarıyla tamamlayan CMD Mühendislik, VADİSTANBUL, NEF Bodrum Yalıkavak, Levent Life2 ile kentsel dönüşüm kapsamında Kartal Petrol-İş ve Kartal Çavuşoğlu projelerini de sürdürüyor.

İNSAN ODAKLI PROJELER

İnşaat işinin sadece demir, çelik, tuğla ve betondan ibaret olmadığını, insana dair, insan odaklı projeler üretilmediği sürece ortaya çıkan işin ruhsuz bir bedenden farkı kalmayacağını belirten CMD Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Doğan, bu anlayış içinde geleceğin yapılarını inşa etmeye devam ettiklerini söyledi.

İşinin uzmanı tecrübeli ekipleri ile zamanın ruhuna uygun, insan odaklı, güvenli yaşam alanları oluşturduklarını ifade eden Doğan, “İnsanların ortak paydası olan yaşamsal alanların modern ölçekte yeniden dizaynında yer almaktan mutluluk duyuyoruz. İstanbul’un marka değerine katkı sağlayan konut ve ticari yapıların inşasında etkin rol almaktan onur duyuyoruz” dedi.

GELECEĞE YATIRIM

İnsana ve yaşama verdikleri önemi, yapıların dokusuna yansıtarak, kendilerine güvenenlerin memnuniyetini ön planda tuttuklarını anlatan Doğan, “2010 yılında başladığımız yolculuğumuza her yıl önemli projeleri dahil ediyor ve geleceğe yatırım yapmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.


Sadece lüks inşaatlar yaparak, toplumun geniş bir kesimini görmezden gelmeyi amaçlamadıklarını ifade eden Cemal Doğan şunları söyledi:

“Güvenli ve konforlu bir konut sahibi olmak herkesin en doğal hakkı. Bu nedenle sadece kar amacı güdüp lüks konut üretmiyoruz. Kentsel dönüşüm kapsamında binalarını yenilemek isteyen vatandaşlarımıza da uygun koşullarda hizmet sağlıyoruz. Halen bu kapsamda Kartal İlçesi’nin Petrol-İş ve Çavuşoğlu mahallelerinde devam eden blok inşaatlarımız var. Yani toplumun her kesimine hitap eden bir anlayışla çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.”

KUTU KUTU

VİZYONUMUZ: MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

‘Her şey güven ile başlar’ anlayışımız ile kaliteden ödün vermeden genç kadromuz ve dünya standardında hizmet anlayışımızla, içinde bulunduğumuz  sektörde kalite ve müşteri memnuniyetini en yüksek seviyeye çıkarmaktır.

KUTU KUTU

MİSYONUMUZ: TOPLUMA DEĞER KATMAK

“Misyonumuz, zorlu ve değişken piyasa koşullarında dahi üstlendiğimiz kaliteli ve yenilikçi projelerimizle, çalışanlarımıza ve topluma değer katarız. Misyonumuzu, güvenilir ve dinamik bir hizmet anlayışına sahip olarak ve faaliyet gösterdiğimiz  sektörde gözle görünür bir fark yaratarak uygulamaktayız.

·  Daha iyi bir gelecek için doğruluğa tam bağlılıkla çalışırız.

·  Öğrenmenin sonu olmadığına inanırız, çünkü bilginin bize sonsuz fırsatlar sunduğunu biliriz.

·  Hayal edilmemişi hayal etmek henüz başarılmamışı başarmak  için çalışmaya inanırız.

·  Güvenin işimizin başlangıç noktası olduğuna inanırız.

·  Sahip olduğumuz bilgi ve tecrübeyi geleceğe taşıyacak kalıcı işler yapmanın peşindeyiz.”

KUTU KUTU KUTU

CMD MÜHENDİSLİK’İN FAALİYET ALANLARI:

 .    Endüstriyel inşaatlar

·  Resmi İdari binalar

·  Otel ve Ofis Binaları

·  Rezidans ve Konut Kompleksleri

·  Alışveriş ve Eğlence Merkezleri

·  Sosyal Kurumlar

·  Taahhüt

·  Gayrimenkul Geliştirme & Yatırım

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183