Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri GÜNDEM

Bu haber kez okundu.

Civcivlerini alan vatandaşların yüzleri gülüyor

 Çiftçilerle, üreticilerle, üretici birlikleriyle, tarım sektörünün tüm paydaşları ile uyum içerisinde ve bir arada hareket ederek, Çatalca’da tarım sektörünü ve yerel ürünleri ileriye taşıma çalışmalarından ödün vermeyen Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, bu konudaki kararlılığını üretilen projelerle hayata geçirmeye devam ediyor.

Vatandaşlarının doğal, sağlıklı; yumurta, et tüketmeleri ve bölgenin yerel tavukçuluğun geliştirmek amacıyla başlatılan ve Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın bu kapsamda önem verdiği projelerden biri olan, “Getir Yumurtanı Götür Civcivini” vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanırken, Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından çıkan civcivlerin dağıtılmasına da devam ediliyor.


SİZLER DE BU SEVİMLİ CİVCİVLERE SAHİP OLABİLİRSİNİZ

Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, teslim ettikleri yumurtaların kendilerine civciv olarak teslim edilmesi sırasında vatandaşların gülen yüzleri ile karşılaşmanın mutluluğunu yaşarken, projede teslim edilen civciv sayısının bir sonraki çıkımda 1000 rakamına ulaşmak üzere olduğunu belirtiyor.


Sizler de civciv sahibi olabilmek ve sağlıklı gıda tüketebilmek adına projeye katılmak isterseniz, Çatalca Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne başvurarak randevu alabilir ve yumurta teslim ederek 21 gün sonra o sevimli yavrulara sahip olabilirsiniz.

Senay BADUR-Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183