Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı Ekrem İmamoğlu yaşam mücadelesi

Bu haber kez okundu.

CHP’li kadınlar ilk toplantısını yaptı

 BAKIRKÖY- Geçtiğimiz günlerde Ertan Erbulak Kültür Merkezi'ne yapılan Kadın Kolu kongresine, eski dönem kadın kolu başkanı olan il yöneticisi Sevilay Şenel ve Nebahat Civan aday olmuştu. Toplam 748 kadın üyenin katıldığı seçimde 2 geçersiz oy kullanılmış, 10 oy da iptal edilmişti. Seçim sonucuna göre toplam oyların 318'i ni Mor Liste ile yarışan Sevilay Şenel, 418'i ni ise Beyaz Liste ile yarışan Nebahat Civan alarak hizmet yarışını gögüsleyen isim olmuştu.

‘CHP İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞMALIYIZ’

Uzun yıllar öğretmen olarak görev yaptığını ifade eden çiçeği burnunda yeni başkan Nebahat Civan, memleketine ve geleceğimizin teminatı çocuklarımıza olan borcunu bir eğitimci olarak ödemeye çalıştığını, sosyal demokrat bir aileden geldiğini ve Cumhuriyet Halk Partisi'nde mücadelesinin de 80'li yıllarda başladığını belirtti.

2004 yılından beri de CHP Bakırköy İlçe Başkanlığı'nda çalışmalarını sürdürdüğünü ve parti okulunda da eğitmen olarak görev aldığını belirten Nebahat Civan, karşı karşıya oldukları tehlikenin farkındalığı ile çalışmalarına ayrışmadan devam etmeleri gerektiğini söyledi. "Cumhuriyet değerlerini korumak için hep birlikte çalışmalıyız" dedi.

BİRLİK ÇAĞRISINDA BULUNDU

"İnsan haklarını, hukukun üstünlüğünü, barışı, kadına şiddetin ortadan kalkmasını istiyorsak, dinsel ayrılığa karşıysak, Cumhuriyet değerleri içinde yaşamak ve çocuklarımıza güzel bir dünya bırakmak istiyorsak hep birlikte çalışmalıyız" diyen CHP Bakırköy Kadın Kolu Başkanı Nebahat Civan, tüm üye arkadaşlarına birlik beraberlik çağrısında bulundu.

Selvi SARITAÇ- Kent YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183