Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi kurban bayramı Mehmet Berke Merter; Salgına karşı seferberlik başlatmalıyız Nasıl Cevap Verdi Milli Savunma Bakanı Akardan bedelli askerlik ile ilgili flaş açıklama!

Bu haber kez okundu.

CHP’den esnaf ziyareti

 

Esenyurt’u adım adım gezen CHP İlçe Başkanı Ali Gökmen Balıkyolu Mahallesi Aşık Şenlik Caddesi’ndeki esnafları ziyaret etti. Kadın Kolları Başkanı Emine Polat, Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Daş, Esenyurt Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Ergin ve ilçe yöneticilerinin de katıldığı ziyaretlerde, esnafların ve vatandaşların sıkıntıları ve talepleri dinlendi. Başkan Ali Gökmen ve CHP heyeti, ziyaretler sırasında esnafın ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

 

KARSIZ KAPATIYORUZ

 

Özellikle ekonomik açıdan oldukça zorlandıkları dile getiren esnaflar, günü karsız kapattıklarını, elde ettikleri kazançların da ancak giderleri karşıladığından yakındılar. Ekonomik bunalımı derinden yaşayan esnaflar, bu durumun bir nedeni olarak da Pazartesi Pazarı’nı gösterdiler. Esnaflar, CHP İlçe Başkanı Ali Gökmen’den, Pazartesi Pazarı’nın iki sokak yukarıya taşınması için kendilerine destek olmasını istediler. Esnafın en önemli sorun olarak öne çıkardığı Pazartesi Pazarı konusunda üzerine düşeni yapacağını ifade eden CHP İlçe Başkanı Ali Gökmen, ilk meclis toplantısında bir önergeyle konuyu Esenyurt Belediye Meclisi’nin gündemine taşıyacakları sözünü verdi.

 

Kent YAŞAM

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183