Öne Çıkanlar dış cephe boyamaları yan fülüt bulut ezgi halay

Bu haber kez okundu.

CHP Esenler İlçe Bakanlığı’dan yoğun katılımlı iftar

 

CHP Parti Meclis Üyesi ve Milletvekili adayı Gökhan Zeybek’in de katıldığı yemekte, 24 Haziran seçimleri değerlendirildi.

CHP Esenler İlçe Başkanı Bülent Ütebay, ülkemizin çok önemli bir seçime gittiğini ifade ederek, aydınlık yarınlarımız için hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.


“Umuyorum ki 24 Haziran seçimlerimde herkes sandığa gider ve özgür iradesiyle istediği partiden yana tercihini kullanır” diyen Ötebay, kavgasız gürültüsüz bir seçim dilediğini ifade etti.

Ötebay, “Umuyorum ki bu seçimin sonunda memleketimizin üzerindeki o kara bulutlar dağılır ve kaybetiğimiz cumhuriyet kazanımlarını, hak, hukuk ve adaleti yeniden inşa ederiz. Hepinize katılımlarınızdan ve yüreklerinizi yüreklerimize kattığınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Sağolun, varolun”

Elizan Altunufağı / Kent Yaşam

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183