Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

CELAL SEVİNÇ “TARAF DEĞİLİM, OLAMAM”

 Tarafsız olmak adına hiç bir toplantıya katılmadığını söyleyen Sevinç, mahalle seçimleri için guruplar arasında oluşan Sarı ve Beyaz listelerden Beyaz Liste’ye destek vereceği yönünde sosyal medyada çıkan haberleri yalanladı. Her üyenin özgur iradesi ile seçimini yapması taraftarı olduğunu söyleyen Sevinç benim hedefim “2019 seçimleri ve Cumhuriyet değerlerinin korunması adına CHP’nin iktidarıdır” dedi.

ORTAK LİSTE İÇİN UĞRAŞTIM AMA OLMADI..!

Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Celal Sevinç, Mahalle Kongrelerine ortak bir listeyle girilmesini istediğini ve bunun için çok çaba harcadığını, ancak tüm bu uğraşına rağmen ortak liste çıkaramadığını belirtti.

SON YILLARIN EN BÜYÜK İVMESİNİ YAKALADIK

Sevinç, referandum sürecinin ardından, Adalet Yürüyüşü ve Çanakkale Kurultayı ile Cumhuriyet Halk Partisi olarak tüm paydaşlarımıza olumlu mesajlar vermiştik. Partimizin uzun yıllardan sonra yakaladığı en büyük ivme bu. İşte partililer olarak CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun eylem ve söylemleri sayesinde yakalanan bu ivmenin değerini bilmemiz gerekiyor. Yani, halk nezdinde yakalanan bu ivmeyi iç çekişmeye kurban etmememiz gerekiyor. Parti içi demokrasinin bir parçası olan delege seçimleri demokratik olmayan tutum ve eylemlere sahne olduğundan ve İçinde bulunduğumuz durumu gören paydaşlarımız da bizden uzaklaşmaya başladılar. İşte bu anlamda yaşanan olumsuzlukların giderilmesi, birlilk ve beraberlik görüntüsünü vede içtenliğini sağlamak için guruplar arasıda tek ve ortak liste ile mahalle seçimlerine girilmesini ısrarla ve samimi olarak önerdim” dedi.

HAKKIMDAKİ HABERLER DOĞRU DEĞİLDİ

Üyelere neden mesaj çekerek açıklama yapma gereği duyduğunu da şu sözlerle açıklayan Sevinç, “Saat 16:00 sıralarında ilçe başkanlık binasında görev yerimdeydim. Bazı mahallelerin listelerini verdiğini, bazılarının da vermediğini gördüm. Özellikle en büyük mahallemiz olan Kartaltepe Mahalle biriminden sorumlu arkadaşlarım bu süreçte beni hiç bir şekilde aramadılar ve listeyi görmek istediğimde ise ‘liste üzerine çalışılıyor daha sonra sizi bilgilendireceğiz’ cevabını aldım. Saat 16:00’da aldığım bu cevap sonrası sosyal medyada ve kişilerin kendi aralarındaki yazışmalarda benim Beyaz Liste’yi desteklediğimi, ilçenin listesinin Beyaz olduğu yönündeki yazışmaları görünce üzerimdeki bu spekülatif haberin doğru olmadığını örgütümle paylaştım.” dedi.

BEN DEĞİL, PARTİM İKTİDAR OLMALI..

Peki İlçe Başkanlığına adaymısınız? Sorumuza ise, sağlıklı şekilde mahalle seçimlerini tamamladıktan sonra düşüneceğini söyleyen Sevinç,”Önümüzde yaklaşık 3 aylık bir süreç var. Ben partimizin ve partililerimizin vereceği her göreve varım. Benim nezdimde öncelikli olan ülkemin geleceği ve 2019 seçimleriyle değiştirilmeye çalışılan Cumhuriyet sistemi  için mücadele etmektir. Cumhuriyet söz konusu iken, kimin lçe başkanı olacağıyla değil, Cumhuriyet Halk Partimizi nasıl iktidar ederiz, cumhuriyet değerlerini nasıl koruruzonun derdindeyim” dedi.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183