Öne Çıkanlar dış cephe boyamaları yan fülüt ezgi bulut halay

Bu haber kez okundu.

Çatalca’da zabıta 7/24 görev başında

Zabıta ekipleri tarafından vatandaşların daha sağlıklı ve hijyenik et ürünlerini tüketmelerini sağlamak amacıyla yıl içerisinde düzenli olarak denetim yaparak, ilçe halkının huzur ve refahını sağlamak için vardiyalar halinde, günün yirmi dört saati geceli gündüzlü olarak faaliyetlerini sürdürüyor.
Çatalca Belediyesi Zabıta ekipleri, hizmetlerini en geniş şekilde halka ulaştırmaya çalışarak mesai saatleri dışında da aynı şekilde, 7/24 görev esasına göre hizmet vererek nöbetçi ve gece ekipleri ile denetim ve kontrollerini eksiksiz olarak yerine getiriyor.

VATANDAŞLARIMIZ DA HASSAS OLMALI

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, konuya dair yaptığı açıklamada halk sağlığına dikkat çekerek “Zabıta ekiplerimiz tarafından devam eden denetimlerimizde et, balık, tavuk, sakatat ürünleri satışı yapan işyerlerinde, kaçak kesimi önlemek, hijyen koşulları, et ürünlerinin sağlıklı bir şekilde satışının yapılması, işyeri ruhsatı kontrolleri yapılıyor. Amacımız vatandaşlarımızın sağlıklı bir şekilde gıda tüketmelerini sağlamaktır, vatandaşlarında bu konuda hassas olmasını bekliyoruz. Denetimlerimiz devam ediyor” şeklinde konuştu.



VATANDAŞ MEMNUN

Çatalca halkı, Başkan Kara ve zabıta ekiplerinin çalışmalarından memnun olduklarını söyleyerek, ‘’Sağlığımızla oynayanlara lütfen müsaade etmeyin diyerek başkanımıza teşekkür ederiz’’ dediler.

Senay BADUR-Kent Yaşam
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183