Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

ÇATALCA’DA ASFALT ÇALIŞMALARI  TAM GAZ DEVAM EDİYOR

 Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın talimatları ile başlatılan yol yapım ve asfaltlama çalışmaları ilçenin her bölgesinde devam ediyor. Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı yol yapım ekipleri ilçe genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda asfaltlama çalışmalarına soğuk havalara rağmen ara vermiyor.Daha önce çeşitli mahallerde yapılan asfalt çalışmaları, program dahilinde, Hallaçlı Mahallesi, Muzaffer Sokak, Afşin Sokak ile bu bölgede bulunan okul ve cami etrafındaki yolların asfaltlanmasıyla devam etti.

Çatalca Genelinde 18 Bin 681 Ton Asfalt Çalışması Yapıldı
Çatalca genelinde 2016 yılı asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte Aralık ayına kadar süren çalışmalar kapsamında toplamda 18.681 ton asfalt çalışması yaparken,Hallaçlı Mahallesi’ne 1221 tonluk asfalt serimi yaparak tüm yolların, bakım onarım ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

“Çalışmalarımıza Hız Kesmeden Devam Edeceğiz”

İlçedeki ulaşım ağını sağlayan yolların kaliteli olmasına önem verdiklerini dile getiren Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara,yaptığı açıklamada, “Çalışmalarımız Çatalca’nın ihtiyaç duyulan her mahallesinde devam ediyor.Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı asfalt ekiplerimiz ilçemizin dört bir tarafında asfalt dökümü, bakım-onarım ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bizde çalışmaları sık sık yerinde inceliyoruz” sözlerine yer verdi.Asfaltlama konusunda çok ciddi hizmetler ürettiklerini ve üretmeye de devam edeceklerini sözlerine ekleyen Başkan Cem Kara, “2016 yılı planlamalarımız doğrultusunda ara mahallelerimizde aşırı kullanımdan dolayı bozulan yollarımızı daha nitelikli hale kavuşturduk. Yaptığımız çalışmalarda 18 bin 681 ton asfalt dökümünü başarıyla gerçekleştirdik. Çatalca’da hizmet alanımız çok büyük ama bizim çalışma azmimiz daha büyük. 2017 yılında da Çatalca’mız için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” ifadelerini kullandı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183